Zenit winnaar van de Matchworld Cup Dubai 2012

PETERSBURG "ZENIT" VERBROKEN HET OLYMPISCH TEAM VAN UZBEKISTAN "BUNEDKOR" ACCOUNT 5-0 IN DE EINDWEDSTRIJD VAN DE TOERNOOI MATCHWORLD CUP DUBAI 2012, DIE IN DE AEOE GEBEURDE.

In de laatste mast kon 'Zenith' in de eerste 15 minuten met een grote score winnen, dankzij een duidelijk hoger opleidingsniveau, maar beperkt tot slechts één gescoorde goal. Danko Lazovic scoorde een penalty voor een overtreding van het laatste redmiddel. De doelman van het nationale team van Oezbekistan vernietigde Alexander Bukharov in zijn eigen strafschopgebied en verwondde hem bijna ernstig. Het volgende doel was dat het publiek ongeveer een uur speeltijd moest wachten. In de tweede helft van de tweede helft, dankzij de dubbele Alessandro Rosina, verhoogde "Zenith" de score, die binnen drie minuten twee extra doelpunten van Danny voegde.

In extra tijd, bekend van het spelen voor CSKA en "Torpedo" Alexander Heinrich, organiseerde een kleine show. Eerst probeerde hij een zeldzame stunt in het voetbal uit te voeren en een penalty te spelen. Deze poging is gecrasht. De scheidsrechter gaf de aanvaller de gelegenheid om te verbeteren. Heinrich slaagde er echter ook niet in om de tweede kans te benutten en de bal ver boven het doel te richten. Op weg naar de finale versloeg "blauw-wit-blauw" de Oezbeekse "Bunyodkor" (2: 1) en het Olympische team van Irak (2: 1).

Na de overwinning zei Zenit-hoofdcoach Luciano Spalletti tevreden te zijn met het resultaat: "We zijn erin geslaagd om te realiseren wat we hadden gepland: hoogwaardige spellen houden en gemoedsrust verdienen, wat zo belangrijk is. Na het einde van de wedstrijd ging ik naar de kleedkamer, omdat de prijs mij niet aangaat De overwinning is de verdienste van de jongens, want zij waren het die het 'verdienden', het opofferden, maar ik ben gewoon een toeschouwer. Toeschouwers worden meestal niet beloond. En ik wilde ook toevoegen dat we het resultaat dat we hebben bereikt waarderen. We voelen ons hier geweldig in Dubai, in termen van voorwaarden th, werk, en in termen van het organiseren van de wedstrijden waaraan we deelnemen. "

Voor het eerst werd de Matchworld Cup vorig jaar in Dubai gehouden, en dankzij het succes van de competitie werd besloten om 8 voetbalteams uit te nodigen om deel te nemen aan de 2012 competitie. Mark Biolly, directeur van de Cup, zei in een interview dat Dubai's focus op sport en de aanwezigheid van goed uitgeruste moderne stadions de stad tot een geweldige locatie maakt voor sportevenementen van dit niveau.

Bekijk de video: Highlights - Dubai Matchworld Cup 2012 - match FC Zenit St Petersburg vs FC Bunyodkor (Mei 2024).