Dubai Ladies Masters: 5th Golf Tournament

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is het horlogemerk Omega de titelsponsor van het Dubai Ladies Masters Golf Tournament, gehouden in Dubai's Emirates Golf Club. Traditioneel wordt het toernooi gehouden onder het beschermheerschap van prinses Hayi Bint Al Hussein, echtgenote van Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en heerser van Dubai. Het is het enige dames-golftoernooi voor dames in de hele regio Midden-Oosten.

Michelle Wie, de huidige vertegenwoordiger van het Omega-merk, nam deel aan het toernooi onder andere deelnemers.

De eerste prijs van het toernooi is een beloning van 75 duizend euro en een OMEGA Seamaster Aqua Terra Co-Axial horloge met een kastdiameter van 34 mm, gemaakt van 18 kt rood goud met een lederen band. Elke golfer die deelneemt aan het toernooi en bij de eerste hit in de hole komt, ontvangt een prijs in de vorm van een OMEGA Seamaster Aqua Terra Co-Axial horloge: 34 mm kast van roestvrij staal en 18 kt rood goud met een lederen band.

Volgens de resultaten van de competitie won de Chinese vrouw Shanshan Feng (het zesde nummer van de wereldranglijst) het toernooi met een marge van vijf hits van de dichtstbijzijnde achtervolger.

De 23-jarige inwoner van Guangzhou slaagde met succes in alle vier de rondes van de competitie met resultaten van 66, 65, 67 en 67 hits en behaalde in het algemeen 21 hits onder het "paar". Dit resultaat was het record van dit zevenjarige toernooi. Het vorige record lag 18 treffers onder het "paar". Het werd geïnstalleerd door Anika Sorenstam uit Zweden en In Kyung Kim uit Zuid-Korea.

De tweede plaats in het toernooi met een score van 16 hits onder het "paar" werd ingenomen door Devi-Clare Shrifel, die een record vestigde voor één dag - 63 hits in de derde ronde. Becky Brewerton en Carolyn Masson vestigden zich op de derde plaats met hetzelfde resultaat 12 hits onder het "paar".

Bekijk de video: Paige Spiranac Golf Highlights 2015 Omega Dubai Masters LPGA (Mei 2024).