US $ 35 miljoen verloot op Dubai World Cup

De belangrijkste sprongen van het jaar werden met succes voltooid in Dubai - met een prijzenpot van US $ 35 miljoen.

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Tijdens de Wereldbeker paardenraces in Dubai, de meest prestigieuze paardensportcompetitie ter wereld, werd de dag ervoor een prijzenfonds van US $ 35 miljoen gewonnen.

De hoofdprijs en de beker zelf gingen naar de vertegenwoordiger van de Dubai-stal Godolphin - de 5-jarige Thunder Snow, die triomfantelijk optrad in de race voor de Emirates Airline airline-prijs (US $ 12 miljoen).

De trainer van het paard is de legendarische Said bin Surur, die veel kampioenen en winnaars heeft grootgebracht. Het is merkwaardig dat het ros voor het tweede jaar op rij de winnaar van de race werd. "Ik heb er altijd van gedroomd om het WK te winnen, maar het is moeilijk te geloven dat we de eerste twee jaar op rij kunnen zijn," zei Bin Surur.

In totaal vonden 9 races plaats als onderdeel van de racedag op de Meydan Hippodrome:

Van oudsher is de wereldbeker in paardenraces niet alleen een sportevenement, maar ook een belangrijk evenement in de modewereld: prijzen voor de beste outfits en de beste hoed worden hier ook getrokken:

De racedag werd afgesloten met een groet en een concert van de Amerikaanse popster Gwen Stefani.

Bekijk de video: The Great Gildersleeve: Bronco's Aunt Victoria New Secretary Gildy the Pianist (April 2024).